Disclaimer

Via de website Vakantiefrankrijk.net (Léon Imming) wordt algemene informatie verstrekt over Vakantiefrankrijk.net (Léon Imming) en haar service.
De betreffende informatie wordt door ons met zorg samengesteld, en wordt regelmatig gecontroleerd op juistheid en volledigheid.

Ondanks deze zorg kan het voorkomen dat de informatie onvolledig of fout is.
Vakantiefrankrijk.net (Léon Imming) kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de getoonde gegevens.

Verwijzingen via de Vakantiefrankrijk.net (Léon Imming) naar sites en andere externe bronnen die niet door ons worden onderhouden zijn louter ter informatie voor de bezoeker opgenomen.
Hoewel Vakantiefrankrijk.net (Léon Imming) uiterst selectief is ten aanzien van de externe bronnen waarnaar verwezen wordt, kunnen wij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden.

Vakantiefrankrijk.net (Léon Imming) aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het niet goed functioneren van de website en voor eventuele schade en of consequenties door het ontstaan van het direct of indirect gebruik van deze website. Het is niet toegestaan om tekst of beeldmateriaal van deze website te gebruiken zonder voorafgaande toestemming van Vakantiefrankrijk.net (Léon Imming).